dijous, 16 de gener del 2014

Què és Projecte Katiuska?

Projecte Katiuska neix de la necessitat de crear un espai, online,  en català, en el qual tinguin cabuda articles, notícies i espais d'oci de caràcter social, educatiu i cultural de l´illa de Mallorca.

Està dirigit a mares i pares que pensen que una altra forma de viure en família és possible, famílies que prefereixen acudir a una exposició artística o calçar-se unes katiuskas i anar a saltar sobre l´aigua a visitar un parc de bolles o quedar-se a casa veient la tele en un dia de pluja. Pares i mares que volen ser selectius i conscients de com inverteixen el seu temps i el dels seus fills.


QUÈ HI TROBARÉ?  
- Articles que tractin temes relacionats amb l'educació, ciència, medi ambient així com propostes culturals per els més petits.
- Agenda d'Oci:
  • Es tindrà especial atenció a seleccionar aquelles propostes amb caràcter educatiu, social i artístics que promoguin en la mesura del possible el vincle afectiu pares/fills.
     
  • També volem donar especial atenció a aquelles activitats de "Cost Zero", es a dir, gratuïtes perque tothom pugui gaudir en família sense necessitat de fer cap despesa.
- Notícies relacionades amb la infància que tinguin com a lloc comú l'Illa de Mallorca.
- Xarxa de Blogs: Donarem cabuda a la comunitat blogaire de parla catalana creant un espai en el v   qual puguin compartir el seu blog sempre que comparteixi la filosofia dels nostres projecte.
- Xarxa de "comerços amb ànima": Espai dedicat a aquells emprenedors illencs que han posat en  marxa un negoci dedicat a la infància i que es caracteritzen per oferir un valor afegit (tallers artístics, contacontes, etc)
- Propostes literàries per a nens i adolescents.
QUÉ NO HI TROBARÉ?
En aquest espai no hi trobaràs tot allò que puguis trobar en un espai més "generalista", no trobaràs propostes per passar la tarda en uns grans magatzems, per anar a sopar a una hamburgueseria de menjar ràpid o per acudir a un espectacle amb animals per exemple.

VOLS COL.LABORAR AMB EL PROJECTE?

Al desembre de 2013 es va posar en marxa una campanya de crowfounding a través de la plataforma "Tot Suma" però no hem aconseguit l´objectiu per la cual cosa hem decidit continuar amb el projecte amb menys recursos i com diem aquí "poc a poc i amb bona lletra". La plataforma no serà la mateixa que haviem definit, el disseny tampoc, i alguns continguts hauràn d´esperar però tot i així continuem fent feina.


Pensem que actualment no existeix a Mallorca una publicació digital dirigida a famílies amb aquest tipus de continguts que apostin per fomentar, entre altres coses, la llengua i la cultura pròpia entre els més petits i pensem que en aquests moments que estem vivint és important apostar per projectes com el nostre.


És un projecte petit, amb un pressupost petit i amb una il·lusió molt gran per fer coses, posar projectes en comú i per sembrar una llavor i veure-la créixer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada